Родина

Перша любов руйнує нашу сім’ю

Мене звуть Ірина, мені тридцять п’ять років. Я заміжня, є дитина п’яти років. Ми з чоловіком разом досить давно, близько дванадцяти років. У нас дуже міцна родина, було, до недавнього часу.

Мій чоловік працює у великій компанії, він менеджер. Досить добре заробляє, ми взяли квартиру в іпотеку і вже майже все виплатили, ми можемо собі дозволити відпочивати кожне літо на море. З роботи він завжди відразу втік додому. Ніколи не давав натяку на зраду, іншими жінками не цікавився. Ми завжди проводили багато часу разом, любимо активний відпочинок, можемо навіть просто після роботи поїхати гуляти з донькою в парк, нам ніколи не нудно. Я до сих пір в декреті, точніше віддала доньку в садок і не вийшла на роботу. Нам ніхто не допомагає, я з донькою завжди одна, а вона дуже часто хворіє, з цим садком одні проблеми. Чоловікові йти на лікарняний не можна, основна частина доходу це відсотки від угод, оклад маленький. Ось ми і вирішили, що я можу посидіти поки вдома, так і грошей нам вистачає.

Але от чоловікові на роботу влаштувалася його перша любов. Вони колись, ще в школі, один на одного дивилися, потім в один інститут пішли і навіть якийсь час встигли пожити разом, але не склалося у них. В результаті перестали спілкуватися і забули один про одного до цього моменту. Ось тут чоловіка, як підмінили. Почав ховати телефон, хоча у нас такого ніколи не було. На роботу почав вбиратися, змінив стиль в одязі, парфум. Зранку біжить, як на свято. В обід перестав мені дзвонити, а якщо дзвоню сама, то завжди зайнятий. У робочий час у них не можна розмовляти по телефону з родиною. Зі мною став поводитися стримано. Увечері може затриматися трохи, такого раніше не було. Будинку йде на балкон і там розмовляє по телефону.

Спочатку я вирішила, що справа в мені. Ну засиділася я в декреті. За місяць змінила гардероб: купила суконь на вихід і красивою домашнього одягу, постриглася і пофарбувалася нарешті. Почала робити постійно манікюр, навіть трохи схудла. Але він нічого не бачить, навіть стрижку мою не помітив. Я знову почала шукати причину в собі, не могла нічого зрозуміти. Розмови були порожніми, він казав, що все добре. В один прекрасний день я побачила її на загальному

Одного разу я за ним змогла простежити, як раз попросила подругу посидіти з донькою і поїхала до офісу. В той день він її посадив в свою машину і відвіз у ненеизвестном напрямку. Увечері я намагалася поговорити, але він нічого не визнає. Каже, що просто підвіз і все. Я вже думала про розлучення, але він каже, що мені просто нічим зайнятися. А я прекрасно бачу зміни в ньому. Я не хочу його втрачати, я його люблю. Як прибрати цю суперницю я не знаю. Роботу міняти він не хоче, та й я теж, з таким доходом складно знайти.

Що мені робити? Дати йому можливість змінять? Ніби між ними нічого не було, хоча я не впевнена. Навіть не зрозумію, він за нею бігає чи вона за ним. Повідомлення видаляє всі, каже я все вигадую і це по роботі. А якщо він піде до неї. Думала навіть спробувати поговорити з нею, але боюся зробити ще гірше. Якщо на все це закрити очі, то ми живемо так само дружно, разом проводимо вечори. Іноді він говорить, що можливо їм на роботі зроблять регіональні відрядження, але думаю він просто поїде з нею куди-небудь, я просто впевнена в цьому. А що ж робити мені? Дуже чекаю ваших думок, намагалася розповісти як можна докладніше свою історію. Всім дякую.