Кохання

Помітив цікаву особливість: любов, в чоловічому розумінні, суспільне використання безкоштовної жінки

Ми так часто говоримо про любов, що це слово втратило свій справжній сенс. Зараз його так перекрутили, що воно стає швидше лайливим.

Одні думають, що любити можуть за просто так, інші навпаки активно переконують нас у протилежному. Але істина десь посередині. Як це і буває завжди.

Але давайте заглибимося в чоловіче розуміння. Відразу додам, що мова не про всіх, а тільки про окремі групи, які викликають здивування у нас.

Ідеал:

  • 1. Не вимоглива. Щоб вона нічого не хотіла, не просила і по можливості сама забезпечувала себе всім. Щось на зразок одного, але з особливими привілеями.
  • 2. Безкорислива. Гроші, вигода, користь? Ні, це некрасиво. Справжня жінка цього не повинна хотіти. З милим і рай в курені.
  • 3. Любляча. Звичайно, вона повинна його любити. Інакше який сенс взагалі в їх парі? Причому не за його заслуги, навіть не за зовнішність, а просто так. Інакше це не буде любов’ю.
  • 4. Чесна і правильна. Можливо це єдиний здоровий пункт в цій системі. Ось тільки є один нюанс. До себе таких вимог немає. Я ж самець, у мене потреба.
  • 5. Зручна. Очевидно, що все це тільки заради одного. Потрібен буквально овоч або навіть пластилін, щоб ліпити з неї все те, що хочеться.

Ось у цих пунктах і полягає щира любов у розумінні багатьох чоловіків. Вони вірять у те, що саме так це і виглядає. Але це ж дивно?

Давайте міркувати.

Нам подобаються всі люди світу? Немає. Ми вибираємо визначених. Йдемо ми по місту, хто нас приваблює? Тільки ті, хто підходить під наш смак. Або об’єктивно красиві дівчата.

Це вже щось, а не просто так.

Якщо дивитися далі, то це не природна краса, про яку всі так мріють. Це скоріше всього спортзал, косметика, догляд, одяг, дорогі аксесуари. Безкоштовно таке не дістається. Але для нього це нічого не значить, він її полюбив за те, яка вона є.

Дуже зручно таких любити, згодні? Я б і сам від такого не відмовився.

А ось з жіночої сторони все набагато складніше. Так, вони так само полюблять нас за образ. Але вони знають, що за цим стоїть. Вони можуть не відповідати цьому, але точно не знецінять.

Наприклад, Вона хоче багатого, привабливого і успішного. Вона розуміє, що для цього йому треба бути розумним, діловим, іноді навіть зайнятим. І вона чітко усвідомлює, що це її пріоритет. Якщо він стане іншим, то її почуття підуть. А ось зовнішність її, у даному випадку, не хвилює.

А ось цінує чоловік за кар’єру? Навряд чи. Йому взагалі байдуже, чим займається та або інша красива дама. Вона йому подобається сама по собі. Він закохується в образ і повністю знецінює те, як до нього прийшли. Для нього це за просто так називається.

До чого я підняв цю тему? Ні, не заради того, щоб просто принизити одних і підняти інших. Мені хочеться показати абсурдність подібних думок. Для чоловічого населення ідеал це те, що можна отримати безкоштовно. Якщо вона буде готувати, прибирати, прасувати, прати, обожнювати і спати з ним, при цьому нічого не вимагаючи, то це мрія.

А якщо вона попросить відповідної реакції, значить вона меркантильна. Це несправедливо, але факт. Хочете вірте, хочете ні. Але навіть у коментарях ви побачите це по реакції.

Вмійте цінувати, дорожіть миттю, відповідайте взаємністю і ніколи не засуджуйте за те, що від вас щось вимагають. Іноді це нормально. Якщо ми говоримо про серйозні стосунки, то інакше просто не буває.