Кохання

Потрібна романтика сучасним дівчатам?

Питання, яке мене цікавить в даний час тому, що виникло відчуття, дивлячись на сучасних дівчат, що дівчатам важлива тільки матеріальна складова у відносинах. Ну тобто, якщо хлопець на машині і має(не важливо звідки) грошей пачку, пароплав і водокачку, то й цілий рій “топових” девчуль йому забезпечений.

Ймовірно я помиляюся, але мені так здалося. Нікому вже не потрібні прогулянки під місяцем, пісні під гітару, посиденьки на лавочці до ранку або біля багаття, анонімні вірші в поштових скриньках. Не знаю, знаю. .

Я згадую свої юнацькі залицяння за однією дівчиною, в яку був пристрасно закоханий. Настільки пристрасно, що боявся навіть підійти просто привітатися. А якщо ми з нею розмовляли, то мій голос зрадливо тремтів і взагалі як ніби це і не мій голос зовсім. Я червонів, тремтів, забував слова і тому ніс всяку нісенітницю при зустрічі.

Вона знала, що це я кожен вечір в її поштову скриньку кидаю їй вірші з освідченнями в коханні. Знала, що це я в її під’їзді на побіленій стіні червоною цеглою написав “Лєна, я люблю тебе”. І одного разу я написав для неї пісню під мелодію Metallica – Nothing Else Matters і наважився заспівати її, коли в черговий раз проводжав додому.

Страшенно хвилювався і знову підвів мене мій слабохарактерний голос, але так чи інакше я все-таки заспівав її. І в той же вечір вже біля входу в її квартиру прямо під написом, яку я створив цеглою, я зібрався силами (правда після її слів “мені здається, Максим, ти хочеш мені щось сказати) так от, я зібрався силами, подолав сухість в горлі і зізнався їй: “Лєна, я люблю тебе! “.

Як же я хвилювався! Немає таких слів у всій Всесвіту, щоб описати мій стан в той час! Але у відповідь була відмова, а я вже навіть і не пам’ятаю в якій формі і чому вона мені так відповіла. Природно це ранило мене, моє серце так калатало! Спустошений я побрів додому і в той момент, здається не було зовсім ніяких думок. Ніяких думок.

Час минав. Я був молодий і гарячий. Любов до Олени поступово пішла, влюбливий був дуже тому в скоре знову закохався і знову Олену, тільки вже в іншу.

Ця юнацька любов була у нас з Оленою взаємної і стосунки тривали два роки напевно. Кожен день я намагався придумувати для Олени якісь сюрпризи, квести навіть. Проводжав її на інший кінець міста, потім ішов нічним містом додому години дві, але йшов я легко і не помічав відстаней – я любив, а коли любиш немає перешкод.

Вірші, пісні та навіть загадки з освідченнями в коханні. Одного разу розіграв чи не театральна вистава. Коли прийшов в черговий раз кликати її на прогулянку. Вони з мамою жили в своєму будинку, в приватному секторі міста. І одного разу, прийшовши трохи заздалегідь обумовленого часу я став готуватися до зустрічі з коханою. Ще на передодні будинку заготовив різних конвертах загадки, по дорозі на побачення купив квіти і шоколадку.

Сховав квіти приблизно в кварталі від її будинку, сховав і конверти з загадками. В кожному конверті була підказка, де шукати наступну підказку і таким чином крок за кроком вона наближалася до квітів.

Так, щось я від теми втік. Наступного разу розповім як рятував Олену прекрасну з лап павука.