Краса

Пористі волосся: як доглядати?

Спа-програма «Абсолютне щастя для волосся» від відомого японського бренду Lebel Cosmetics – це відмінне рішення не тільки для блондинок, але і для пористих,пухнастих,витрачені праскою волосся. Це те,що допоможе врятувати волосся від ножиць!
Волосся постійно піддаються цілому спектру зовнішніх впливів: фарбування, сушка, застосування прасок і стайлінгових засобів, навіть сонячні промені надають згубний вплив на локони.
Даний догляд включає цілий комплекс природних поживних речовин (екстракт бамбука, мед і гіалуронова кислота, кортекс і протеїни сої), які на клітинному рівні відновлюють і оздоровлюють волосся.

Ефект після процедури:

  • йде сухість
  • з’являється блиск
  • волосся гладкі та м’які, як шовк
  • зволожені.

Результат зберігається на 3-4 тижні, залежно від типу волосся і ступеня пошкодження .

Засоби від пухнастості волосся

Виробники далеко не завжди позначають на упаковці, якщо засіб підходить для ослабленого волосся. У цьому розділі представлені шампуні, бальзами і маски, які, на наш погляд, підійдуть для рідкого волосся.

Шампунь для пошкодженого волосся

Очищаючий засіб для ослабленого волосся повинно відповідати декільком вимогам. По-перше, не слід вибирати шампунь інтенсивного очищення для постійного застосування. По-друге, варто підбирати засоби, які розгладжують і зволожують пасма. І по-третє, буде відмінно, якщо в шампуні будуть пом’якшуючі компоненти.

Бальзам для пошкодженого волосся

Якщо ви не знаєте, як зробити пористі волосся гладкими, почніть з підбору відповідного бальзаму. Дівчатам з кучерями, яким бракує вологи, обійтися без цього етапу складно. Зверніть увагу на засіб для кучерявого волосся.

Зволожуюча маска

Дует бальзаму і маски працює ефективніше, ніж кожен з цих засобів окремо. Купіть маску, яка розроблена для тонких волосся і прекрасно підійде для пористих. Засіб містить гіалуронову кислоту, яка наповнює волосся вологою і перешкоджає її втрати.

Сироватка

Сироватка для додання обсягу для тих, хто готовий серйозно зайнятися відновленням волосся. Наносите її на напіввологі волосся перед укладанням, або щоб зволожити волосся протягом дня.

Масло для волосся

Косметичне масло призначене не тільки для інтенсивного живлення волосся. Так, масла вміють в рази більше: дисциплінує пасма, робить їх візуально більш доглянутими і блискучими, полегшує процес розчісування. При цьому текстура у кошти досить легка, а склад – концентрований: виробники при створенні формули використовували масла відразу шість рідкісних квітів.

Крем-реставратор для пошкодженого волосся

Погодьтеся, приємно, коли засіб не тільки допомагає попереджувати пошкодження від гарячих інструментів, але і відновлює пасма. З допомогою відновлювального концентрату з кератином і зволожуючих компонентів засіб візуально перетворює волосся всього за одне застосування.

Під кінець хочемо нагадати, що при роботі з пористими волоссям важлива системність, тому не варто кидати задумане, якщо після перших двох днів використання зволожуючих продуктів мінімальні результати. Для відновлення пасом може знадобитися час.