Фігура для потягу, для статусу та для моди – це різні речі. Хочете дізнатися як досягти успіху та добитися гарної фігури, тоді читайте ktvm.com.ua.

  1. Фігура для потягу – це фізичні особливості, які можуть бути привабливими для партнера у сексуальному плані. Це може включати такі аспекти, як форми тіла, розмір грудей або сідниць, співвідношення талії і стегон і т.д. Найчастіше це справжні бажання та переваги. Багато дівчат худнуть, щоб знайти чоловіка, не розуміючи, що чоловіки люблять форми, а не дошки.
  2. Фігура для статусу – це образ, який допомагає людині виглядати привабливішим чи привертати увагу інших людей соціальних ситуаціях. Наприклад, у деяких культурах вважається, що худі постаті пов’язані з високим статусом та успіхом, тому люди можуть прагнути такого образу.

Але тут знову пастка, тому що приклади у світі успіху, зовсім різні. Візьмемо Марка Цукерберга, засновника Фейсбуку, він далекий від зразка краси. А актор Педро Паскаль, теж не з красень, але його обожнює весь світ. Павло Дуров теж не красень, якщо ви подивіться його фото в молодості, він ще й лисий там. Дональд Трамп дуже страшненький, але яких висот він досяг.

Чому худа постать є ключем до успіху

А скільки схудлих дівчат, зголоднілих, виснажених, досі думають, що схуднуть і їхній світ заграє іншими фарбами! Загалом фігура це як програма, але статус від цього не виросте у вас.

  1. Фігура для моди – це поточні тенденції в моді, які можуть включати різні типи фігур, в залежності від часу і місця. Наприклад, у минулому були модними пишніші форми тіла, а нині популярніші худі фігури. Це взагалі окрема історія, їй піддаються жертви моди. До речі, зараз модно бути пишною.

Важливо розуміти, що переваги у фігурах можуть бути дуже індивідуальними, але ви повинні побачити в якій формі ви будете виграшно виглядати. Можливо вам реально йде бути пишною, тоді чому не бути пишною та підтягнутою?

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back To Top