Красу можна назвати квіткою, що вимагає догляду, інакше вона рано чи трохи пізніше, однозначно, зав’яне.

Є ще поняття – досконалість, але воно є суб’єктивним. Проте результат, який бажає здобути кожна жінка – досягти привабливості. Напевно, хтось не погодиться з моєю думкою, але те, що зовнішні якості відіграють величезну роль не лише в особистому житті, а й у кар’єрі – доведений факт життям.

В даному випадку мається на увазі інша краса, яка називається простим словом – доглянутість, оскільки визначення «недоглянутий» та «привабливий» ніяк не сумісні.

Догляд за собою зовсім не обов’язково має бути дорогим, і бюджетних методів «зробити» себе красивою досить багато. Часу на це багато не буде потрібно, проте зовнішність перетвориться дуже скоро. Інші рецепти масок дивіться тут https://pvsli.if.ua/.

  1. Ось, наприклад, засіб Пілінг, що відлущує верхній шар огрубілої шкіри. Змішайте 1 чайну ложку дрібної солі та 2 чайні ложки пінки, якою вмивають обличчя. Якщо немає пінки, замініть її 1 чайною ложкою гелю для цієї ж мети.
  2. Перед пілінгом обличчя слід протерти тоніком – всього-то треба змішати 50 мл кип’яченої води кімнатної температури з трьома краплями свіжого соку лимона. Протріть обличчя ватним диском, вмочивши його в цю рідину.

Рецепти молодості та краси без витрат

Маска для сухої шкіри

Змішайте ці продукти:

  • 0,5 ч. л. Куркума мелена
  • 0,5 ч. л. Ряжанка
  • 0,5 ч. л. Мед натуральний
  • 0,5 ч. л. Олія кокосова

Нанесіть цей засіб на область обличчя, шиї, зони декольте. Через 20 хвилин змийте водою комфортну температуру без мила. Маску цю робіть один раз на 6-7 днів.

Якщо шкіра жирна або комбінована, приготуйте таку саму маску, але без олії. Коли проводите процедуру, надягніть щось стареньке, оскільки куркума не відмивається, оскільки є природним барвником. До речі, шкіра не забарвиться.

Зволожуюча живильна маска

Змішайте такі продукти:

  • 1 шт. Яйце перепелине
  • 1 ч. л. Олія абрикосова. Можна його замінити на оливкову олію.
  • 1 ч. л. Мед натуральний

Рецепти молодості та краси без витрат

Суміш може вийти рідкою, і щоб її надійніше зафіксувати, вмішайте до складу пшеничне борошно – буквально дрібку.

Нанесіть маску на область обличчя, шиї та декольте. Через 4-5 хвилин нанесіть другий шар. Через 10 хвилин змийте теплою водою без мила. Таку маску краще робити увечері, коли виходити з дому вже не плануєте.

Вік 35-50 років передбачає використання маски у 4 дні разів. Людям старшого віку інтервали можна скоротити. Будь-яку маску бажано наносити в лежачому положенні, оскільки саме в цьому положенні кров циркулює активніше, що, відповідно, ефективніше живить шкіру.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back To Top